KUBUS-løsning til DR Aftenshowet

Tidsperspektivet var en af hovedårsagerne til, at DR valgte Bilsby som hovedleverandør. For DR handlede det ikke kun om at finde en billig løsning, men om at finde den mest leveringsdygtige samarbejdspartner

Bygherre

DR Event

Bilsbys rolle

Hovedentreprenør

Løsning

200 m2 studie der er opbygget af fire arkitekttegnede pavilloner og en KUBUS tilbygning på 120 m2. KUBUS-modulerne fungerer som henholdsvis hovedindgang med toilet og venteværelse, sminke-/ kostumerum og teknikrum, hvorfra alle ender mødes og kan styres (el, vand, varme, ventilation etc.). Den arkitekttegnede del udgør selve tv-studiet. Her er der højt til loftet, store vinduespartier og en generelt lækker finish, da studiet jo skal kunne tage pænt imod eksempelvis en dronning eller statsminister.

Det unikke ved denne løsning er, at den er mobil. På et tidspunkt skal hele tv-studiet, som følge af et brobyggeri ved Nyhavn, rykkes ca. ti meter væk fra kajen. Det har vi hele tiden vidst og har haft med i vores planlægning. Det betyder, at DR nu har fået et ’tv-hus’, som kan rykkes rundt i landet.

Opstillet

Opstillet 2010, lejemål.