SFO til Sundbyøster Skole

Ønske for ny SFO-ordning: flot designet pavillon i sunde materialer med minimal vedligeholdelse. Store vinduespartier, der lukker masser af dagslys ind, og som giver et godt udsyn til skolegår og legeplads

Bygherre

Københavns Kommune

Løsning

Faktisk ser Bilsbys standardpavilloner ofte meget individuelle ud. Det er pavillonen til SFO-ordningen på Sundbyøster Skole i København et godt eksempel på.
Her ønskede skolen sig en flot designet pavillon i sunde materialer med minimal vedligeholdelse. Med store vinduespartier, der lukker masser af dagslys ind og som giver et godt udsyn til skolegård og legeplads.

En pavillon med gennemtænkt ventilation og god varme- og lydisolering — et rart sted at være for børn og voksne. Og sidst, men ikke mindst, skulle det være muligt at leje det nye byggeri for en kortere periode. Valget faldt på en totalløsning opbygget omkring Bilsbys standardpavilloner. Resultatet er blevet en spændende pavillon på 287 m2 — tegnet og udviklet i samarbejde med Jensen + Jørgensen + Wohlfeldt Arkitekter A/S — der indeholder lokaler med plads til leg, „stillerum”, stort spisekøkken, kontorlokaler, toiletter, badefaciliteter og depoter. Faktisk kan man sige, at den nye SFO-pavillon er blevet både børnenes legeplads og kommunes lejeplads.

Opstillet

Lejemål.