Ud af kontoret og ned i KUBUS

Den røde Rubin. Kravene til design, indretning, facadeudtryk og konstruktion var store fra både Odense Kommune og Realdanias side. Løsningen blev KUBUS.

Bygherre

Odense Kommune

Bilsbys rolle

Opført i totalentreprise

Løsning

Informationshuset bliver opbygget med udgangspunkt i vores standard KUBUS pavilloner. Men i denne specialdesignede opgave, har vi arbejdet tæt sammen JJW Arkitekter. Blandt andet bliver den 375 m2 store pavillon beklædt med facadeplader i en kraftig rød farve og udstyret med både tagterrasse og et 10 meter højt informationstårn. Stueetagen indeholder et 240 m2 informations- og udstillingslokale, som skal benyttes til løbende udstillinger om byudviklingsprojektet, mødelokale, toiletter samt trappe til 1. sal.

På 1. salen findes et stort kontor på 160 m2, frokostlokale, IT-rum, toiletter samt et mindre kontor og tagterrasse. Pavillonbygningen overholder BR10 for midlertidig kontorer, hvor der er taget højde for isoleringskrav, godt indeklima samt energi- og miljørigtige løsninger.

Læs mere her.

Opstillet

Lejemål. Opstillet 2012.