Vi skaber plads

Hos Bilsby skaber vi plads. Plads til mandskab og materiel. Plads til leg og læring. Plads til arbejde og fritid. Plads til alt.

Da Bilsby startede i 1962 var det på ideen om at skabe plads og orden på landets mange byggepladser med udlejning af skurvogne. Starten på 1960'erne var nemlig også starten på danmarks-historiens største byggeboom - der var brug for plads.

50 års erfaring
I dag, over 50 år senere, er vi blevet førende inden for fremstilling, salg og udlejning af mandskabs-materiel, containere og pavilloner. Vi skaber stadig plads til bygge- og anlægssektoren, men vores produkter har også bredt sig til andre kundegrupper. For nylig rullede KUBUS pavillon nummer 950 ud fra vores produktionshaller i Vamdrup, og plads til vuggestuer, børnehaver, skoler, kontorer, laboratorier og meget meget mere, er blevet en stor del af vores forretning.

Udvikling og fremdrift
Selvfølgelig betyder det noget at vi har fem årtiers erfaring, men udvikling og fremdrift er to væsentlige værdier hos os. Vi har mange år på bagen, men orienterer os mod fremtiden.

I efteråret 2016 blev vi en del af G.S.V. Materieludlejning A/S. GSV har lige som Bilsby mere end 50 års erfaring på udlejningsmarkedet og er Danmarks største virksomhed indenfor udlejning af materiel og udstyr - bl.a. entreprenørmaskiner, kraner, lifte, stilladser og arbejdsplatforme.

Du kan læse mere om GSV her bilsby.dk/bilsby-er-blevet-en-del-af-gsv

Tag med os ind i fremtiden
Det var den korte version af vores historie. Vi er en virksomhed i udvikling og derfor udvikler vores historie sig også hele tiden.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og tag med os ind i fremtiden for løsninger der skaber plads.